LPG – Tractament corporal d’aprimament i remodelació

Ideal per aquells que busquen reduir volum i remodelar contorn sense cirurgia.

La cel·lulitis i la flaccidesa afecten el 90% de les dones i a gran part dels homes. Eliminar-les és complex i requereix de molt esforç i dedicació, encara que en molts casos l’única manera d’acabar amb elles és recorrent a tractaments específics. El LPG corporal i facial és a dia d’avui una de les tècniques més buscades per aquells que volen dir adéu a aquests símptomes sense la necessitat de sotmetre’s a una cirurgia.

LPG neix a França com un tractament revolucionari per aconseguir una bellesa natural i uns resultats duradors visibles sense recórrer a injeccions ni bisturís. Consisteix en fer massatge a la pell amb uns corrons (rodets) motoritzats que afavoreixen la mobilització dels teixits naturals, milloren la circulació venosa i limfàtica i, a més, estimula l’eliminació de greix perifèric.

Per a què serveix el LPG?

  • Modela el cos i redueix el volum.
  • Redueix la retenció de líquids.
  • Tracta la cel·lulitis mitjançant l’estimulació de la vascularització i la eliminació de toxines.
  • Tractaments de lesions produïdes per l’esport.

La finalitat principal d’aquesta tècnica és la de millorar la circulació, drenar i reduir el volum de malucs, cuixes, natges, braços, esquena i abdomen. Tant dones com homes que volen deixar els seus complexos a un costat i sentir-se millor amb ells mateixos i el seu cos han recorregut ja al LPG-Lipomassage.

LPG-Lipomassage a QUIRO CLINIC

Vine a visitar-nos i et proposarem el Tractament de Remodelació i Aprimament LPG més adequat al teu cas concret així com la combinació amb altres tècniques disponibles per potenciar el seu efecte.

La nostra professionalitat i tracte pròxim t’animaran a provar-ho, els resultats que oferim et convenceran del tot.

T’esperem,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s