Quiromassatge terapèutic

Per a què serveixen els massatges terapèutics professionals?

La finalitat del massatge terapèutic professional és actuar en la majoria de les patologies conegudes que es relacionen amb el sistema musculo-esquelètic.

La pèrdua de l’elasticitat muscular i el bloqueig articular són molt comuns quan ens referim a les molèsties habituals que acostumem a tenir, com contractures, trencaments fibrilars, esquinços, tendinitis, lesions cròniques, lesions esportives, així com símptomes relacionats amb l’artrosi, artritis, malalties neuromusculars, hèrnies discals.

El Quiromassatge Terapèutic a QUIRO CLINIC:

Els nostres massatges terapèutics professionals són realitzats per personal acreditat i sempre es realitzen amb tècniques manuals, englobant l’experiència de diverses tècniques de massatge terapèutic i d’osteopatia.

És molt important saber que les tècniques manuals que fem servir estan en funció del tipus de dolències, seqüeles, edat i sexe del pacient, eliminant en la major part d’ocasions les manipulacions que puguin resultar agressives.

Un efecte desitjat d’un massatge terapèutic professional és la vasodilatació a les zones dels teixits treballats (músculs, tendons, lligaments, etc.) amb el que produïm un alleujament immediat dels mateixos.

Abans de qualsevol inici del Tractament els nostres especialistes, de gran experiència en aquestes tècniques, realitzaran una valoració prèvia per recomanar les tècniques més adequades a la seva patologia. Després d’això, treballarem amb sessions segons el tipus de malalties a tractar:

  • Treball específic en zona localitzada: cervical, dorsal, lumbar, membre superior o inferior, esquinç, facial (ATM), etc.
  • Tractament de la part inferior (maluc-cames) o la part superior (maluc-columna vertebral-braços).
  • Tractament mixt de diverses zones del cos.
  • Patologia general de la part inferior del cos: maluc-cames-peus.
  • Tractament de la part superior + inferior en una sola sessió. A causa de la vasodilatació general d’aquest tipus de sessió haurà de ser indicada pel terapeuta especialista.

Recuperar el funcionament correcte de la zona afectada en cada patologia que se’ns presenta és el nostre objectiu permanent per així oferir sempre el millor servei d’acord a les necessitats concretes de cada pacient.

T’esperem,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s