Per què necessitem un massatge amb regularitat

A gairebé totes les persones li agraden els massatges, però, malgrat la satisfacció que produeix i tots els seus beneficis, poques persones són les que inverteixen diners i temps per rebre un massatge de forma periòdica. Un massatge és la millor manera que tenim al nostre abast per cuidar el nostre cos i per desfer-nos de contractures que ens produeixen dolors i també per relaxar-nos i desconnectar, durant un temps, de tots els problemes que tenim en el nostre dia a dia.

Per aquests motius, quan tenim la necessitat de tenir cura del nostre cos i la nostra ment, una de les millors coses que podem fer és un massatge. A continuació t’expliquem quins són, a grans trets, els principals tipus de massatges dels que podem gaudir i quins són els seus beneficis en la nostra salut.

Tipus de massatges i els seus beneficis:

  • Tractar els dolors musculars ocasionats per una mala postura o un moviment desafortunat. El millor per tractar i evitar posteriors contractures, sobretot a l’esquena i les cervicals, és sotmetre a un bon massatge professional de tant en tant. A més de ser beneficiós per a la nostra salut física, és una bona manera de mantenir el nostre cos en bon estat i evitar que els dolors evolucionin a problemes molt més greus.
  • Teràpies de relaxació, vivím seguint un ritme frenètic, en entorns molt complicats i amb molts estímuls externs, els quals són de major magnitud en les grans ciutats. Aquesta situació fa que carreguem amb molts problemes i treball, el que provoca que no poguem o no aconseguim relaxar-nos, augmentant els nostres nivells d’estrès. Per aquest motiu, de tant en tant, és aconsellable sotmetres a un massatge de cos sencer per a relaxar tots els músculs del nostre cos i aconseguir que els nostres sentits desconnectin, d’aquesta manera, la nostra ment i cos poden descansar.
  • Massatges per activar la circulació sanguínia, en els mesos més calorosos de l’any, les persones solen desenvolupar problemes de circulació, ja que el reg sanguini s’alenteix i es fa més pesat, ocasionant problemes relacionats amb cames cansades i pesades, cel·lulitis o varius. Per tractar aquestes dolències, hi ha diferents tipus de massatges per reactivar i millorar la circulació sanguínia aplicant força i diferents moviments en determinats punts del cos. Entre alguns d’aquests massatges ens podem trobar amb els que utilitzen tècniques per fer un drenatge limfàtic o els que fan servir diferents olis i canvis de temperatura en tot el cos.

Triar bé on i quan donar-se un massatge

Per gaudir plenament d’un massatge, el lloc i l’hora en què ens donem un massatge són dos factors molt importants per tenir en compte. Cal que coneguem els nostres horaris i els nostres hàbits per escollir el millor moment per al massatge, en que no tinguem cap tipus de compromís o treball després, podent relaxar-nos completament i descansar posteriorment.

Així mateix, sempre és aconsellable buscar els millors professionals massatgistes, que coneguin el cos humà en profunditat i sàpiguen detectar les necessitats de cada persona, oferint el millor massatge possible.

Consulta’ns,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s