DLM – Drenatge Limfàtic Manual

El sistema limfàtic es considera part del sistema circulatori i és un dels components principals del sistema immunitari del cos. Està format per una xarxa d’òrgans, ganglis, conductes i vasos pels quals circula la “limfa”, un líquid transparent i blanquinós que transporta alguns nutrients, especialment greixos, i distribueix els glòbuls blancs per l’organisme. Aquest líquid va des dels teixits fins al torrent sanguini. Aquest sistema funciona com un filtre de depuració excel·lent que atrapa bacteris i residus de l’organisme i, a més, exerceix un paper fonamental en la nutrició dels teixits.

Les persones amb problemes circulatoris tenen més tendència que la resta de persones a presentar edemes o inflors als turmells i a les cames en les èpoques de calor. Per això, és aquest un bon moment per recórrer a les tècniques manuals, com ara el drenatge limfàtic manual (DLM).

El drenatge limfàtic manual és un tipus de massatge molt suau que es fa amb moviments rítmics i que actua directament sobre el sistema limfàtic.

Afavoreix l’eliminació de líquids al mateix temps que ajuda a mantenir el sistema immunitari. A més, activa la circulació i millora l’aspecte de la pell.

Entre els beneficis del drenatge limfàtic trobem que ajuda a reduir els símptomes de cames inflades, millora els trastorns circulatoris i la retenció de líquids, actua eficaçment sobre la cel·lulitis i afavoreix la relaxació.

La utilització d’olis essencials en l’acompanyament de les tècniques manuals és excel·lent perquè el massatge afavoreix una bona absorció dels principis actius que contenen aquests olis que, al mateix temps, ajuden a prevenir la congestió i acumulació de toxines, acceleren l’eliminació de residus tòxics i milloren el drenatge limfàtic i l’estat general de l’organisme.

Consulta’ns per a saber si el que necessites és un massatge de Drenatge Limfàtic Manual, estem a la teva disposició.

T’esperem,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s