Quiromassatge post pandèmia

Sembla que anem deixant enrere aquesta pandèmia però no tant les seves conseqüències. A més de la terrible crisi sanitària i econòmica derivada d’ella, la situació que hem suportat durant tants mesos ha generat una por i una desconfiança que es reflecteix en la manera de comportar-nos en la nostra vida quotidiana.

La gestió emocional és una assignatura pendent per a la majoria de persones que, després de mesos de confinament i convivència anòmala, es revela més valuosa que mai.

El teletreball forçat, la brusca ruptura amb els nostres hàbits socials, l’estar tots tancats a casa repetint rutines, el desconcert i la por a una cosa sobre la qual no tenim control ha causat impacte en la nostra psique i en el nostre cos.

Ens fan mal les cervicals, les lumbars, el cap i ens acte prescrivim analgèsics i antiinflamatoris en un intent obertura d’estar bé quan la solució a les contraccions, la rigidesa i al dolor és deslliurar-nos de la tensió acumulada i deixar fluir les nostres emocions.

El Quiromassatge ajuda, i molt, a escoltar el nostre organisme. La pell és l’òrgan més extens que tenim, milions de receptors cutanis que envien impulsos nerviosos al cervell generant una resposta química i biològica. Tots dos òrgans, pell i cervell, es desenvolupen a partir del mateix teixit embrionari i mai deixen de comunicar-se.

El Quiromassatge desbloqueja nusos i tensions, temors i rigideses, desgana i laxitud, renovant l’actitud vital i tonificant els teixits i eliminant toxines.

Consulta als nostres especialistes i t’ajudarem personalitzant la teràpia més indicada per al teu cas.

T’esperem,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s