Epicondilitis

M’han diagnosticat colze de tennista, però si no jugo al tennis!! Què puc fer? De moment tenir paciència i posar-te en mans d’un professional, ja t’advertim que és una patologia de lenta recuperació però que seguint el tractament adequat es recupera sense seqüeles.

La epicondilitis, o colze del tennista, és una inflamació del tendó de la musculatura extensora de l’avantbraç. Com la majoria de les tendinopaties solen produir-se per petits moviments repetitius, d’aquí el nom de colze de tennista, segur que recordes com el jugador colpeja la bola centenars de vegades durant un partit. Altres micro moviments repetitius com l’ús del ratolí o el telèfon mòbil durant hores són els nous causants d’aquesta lesió.

Patim d’un dolor molt localitzat en la part lateral externa del colze, fins i tot en l’os denominat epicòndil lateral. És la zona d’inserció de cinc músculs que comparteixen tendó comú i que ens molesta en donar la mà, aixecar el canell, girar una clau, obrir un pot o aixecar pes.

El tratamiento se basa en ejercicio terapéutico como en cualquier tendinopatía; podemos acompañarlo de terapia manual, masaje muscular, punción seca, diatermia resistiva o kinesiotape, pero siempre orientados a bajar la inflamación del tendón.

Consulta als nostres especialistes i t’ajudarem amb la teràpia i consells més indicats per al teu cas. 

T’esperem,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s