LPG Lipomassatge

És un massatge amb vacumteràpia controlada que permet reestructurar el teixit conjuntiu i reactivar la circulació sanguínia i limfàtica, la qual cosa afavoreix l’eliminació de les deixalles metabòliques. El resultat és un cos esvelt i afinat, i una pell més suau i ferma. Actua eficaçment sobre la cel·lulitis, la qualitat i l’aspecte de la pell i sobre les formes i volums corporals.

Aquest tractament es recolza en la vacumteràpia per a oferir els seus poderosos efectes. És una tècnica estètica que consisteix a utilitzar el buit generat per un motor per a aplicar unes ventoses a la pell. Aquestes ventoses produeixen un efecte de succió que genera una hiperèmia de la zona. El resultat és un greix que es mobilitza i una renovació dels líquids intersticials en la qual s’activen intercanvis metabòlics en la zona.

El massatge amb vacumteràpia, gràcies a la seva acció controlada, permet que el teixit conjuntiu es reestructuri i es reactivi la circulació sanguínia i limfàtica. Gràcies als processos metabòlics generats, es produeix un augment en l’eliminació de les deixalles.

Pel fet que el greix localitzat i les toxines acumulades són una problemàtica, que encara que no sigui tan visible a vegades, afecta el nostre organisme alentint els sistemes, empitjorant la circulació i promovent la retenció de líquids.

Per a això, el nostre objectiu amb aquest tractament és drenar, a través d’un massatge específic, totes les deixalles limfàtiques i reactivar el funcionament correcte del cos, aconseguint així una silueta més definida, una reducció en la cel·lulitis i un augment significatiu en la qualitat i aspecte de la pell.

El resultat és una figura remodelada, una pell que es mostra molt més suau i ferma, a més d’una reducció significativa de la cel·lulitis, ja que actua directament sobre les àrees problemàtiques, així com les cames, els glutis, els malucs, etc.

A més, ja que reactiva la circulació sanguínia i limfàtica, millora el funcionament de l’organisme i elimina les toxines, drenant el greix acumulat i allisant el teixit, disminuint l’aparença foradada i rugosa de la pell.

Consulta als nostres especialistes i t’ajudarem personalitzant el tractament al teu cas.

T’esperem,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s