Nutrició esportiva

Perquè és tan important l’alimentació en l’entorn de l’activitat esportiva?

La resposta és senzilla, és el combustible que utilitzem durant la pràctica. Per tant si vols tenir el combustible suficient i sobretot de qualitat per poder rendir al 100×100 en la teva activitat, hauràs de tenir cura amb l’alimentació.

Dur una alimentació òptima és decisiu per a un millor rendiment físic i esportiu.Ha quedat clara la importància d’arribar a l’hora del desgast físic amb un bon combustible, però també es vital fer una bona ingesta post-pràctica esportiva per garantir una bona recuperació muscular, reposar els nutrients perduts pel desgast físic i evitar seqüeles en forma de lesions. També haurem de tornar a omplir els dipòsits vuits per el proper entrenament o per continuar amb el dia a dia amb un bon estat d’energia.

Una bona nutrició en el món de l’esport és clau en la recuperació i prevenció de lesions.

Una bona nutrició és fonamental per evitar la manca de energia quan la necessitem.

Per tant, els bons consells respecte què menjar abans, durant i després de l’entrenament/competició són vitals si vols treure màxim rendiment al teu entrenament.

Has de cuidar les recomanacions en la quantitat de líquids que necessites beure per no baixar el teu rendiment. Has de tenir cura amb què prendre per garantir una bona recuperació després de l’esforç, la pauta ha de ser personalitzada i adaptada a la teva composició corporal, al teu esport i al teu desgast físic.

Si practiques esport amateur o de competició i desitges millorar el teu rendiment llavors l’alimentació ja no té un paper important, sinó fonamental.

Situacions com la falta de forces, enrampades, marejos, lesions, o la millora de marques personals tenen la seva explicació en una pauta nutricional ideal. Per això si ets d’aquestes persones que busques treure el millor de tu quan practiques el teu esport favorit, posa’t a les mans d’un professional de la nutrició perquè t’assessorem.

Tant si ets runner, triatleta, nedador, practiques esports d’equip, ets amant del fitness, del CrossFit, musculació o definició muscular, la teva alimentació és bàsica si busques bons resultats i rendiment.

Com ho fem?:

  • T’assessorarem en l’abans, durant i post entrenament i competició.
  • Construirem un pla personalitzat on calcularem les necessitats energètiques i d’hidratació que necessites segons la teva disciplina esportiva.
  • En els casos que fos necessari, t’assessorarem sobre la suplementació esportiva, només en el cas que amb el tractament d’alimentació personalitzada no fos suficient per la mena d’esforç que la disciplina i competició esportiva t’exigeix.

Consulta als nostres especialistes i t’ajudarem amb la teva dieta i consells més indicats per al teu cas.

T’esperem,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s