Quiromassatge contra l’estrès

Un dels beneficis del Quiromassatge en general és l’alleujament de l’estrès. Però, què pot fer concretament el Quiromassatge amb l’estrès?

L’estrès és la resposta adaptativa de l’organisme a diversos estressors. És a dir, és una resposta natural quan ens trobem davant alguna cosa que no podem o no sabem controlar. Això provoca unes reaccions físiques, com la secreció d’unes certes hormones que provoquen reaccions en el nostre organisme.

Aquestes reaccions van des de l’acceleració del pols i palpitacions, maldecaps, nerviosisme o insomni, indigestió, granellades, depressió o ansietat i fins i tot disfunció sexual. A més, l’estrès també sol produir irritabilitat, fatiga i inquietud.

L’estrès pot ser tant físic com mental. Una petita quantitat d’estrès pot ser bo per a una persona, però massa estrès pot causar dolor, por i dubtes, i fins i tot pot augmentar el risc de lesions. 

El Quiromassatge ajuda de diverses formes en casos d’estrès. D’una banda, millora la irrigació sanguínia dels teixits. A més, redueix la hipertensió que es genera i també ajuda al sistema limfàtic a eliminar els residus acumulats. A més de treballar sobre els teixits, també ajuda a través de l’estimulació i relaxació del sistema nerviós, la qual cosa afavoreix no sols la relaxació, sinó també el somni i l’activació. En aquest sentit, té un profund efecte sobre les emocions, les quals es reflecteixen en tensions musculars. En actuar sobre elles, l’estat d’ànim també millora.

El Quiromassatge enfocat a alleujar l’estrès està pensat per a ser aplicat a l’esquena, a un ritme molt lent i amb una intensitat profunda.

En el cas de persones amb ansietat, convé realitzar massatges de durada prolongada amb maniobres a ritme molt lent.

Per als casos de depressió, convé realitzar massatge matutins, almenys dos dies per setmana. En aquest cas, és millor que siguin curts però intensos, amb tècniques ràpides que resultin estimulants.

Consulta als nostres especialistes i t’ajudarem amb la teràpia i consells més indicats per al teu cas.

T’esperem,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: