Exercicis neurodinàmics

Els exercicis neurodinàmics estan orientats a flexibilitzar els nervis perifèrics que discorren pels nostres braços i cames amb la finalitat d’eliminar les adherències i compressions que aquests pateixen. Aquests exercicis, ben executats, milloren l’atròfia de l’estructura nerviosa i milloren la funció d’aquestes importantíssimes estructures anomenades nervis.

Els nervis són teixits especialitzats del sistema nerviós que s’encarreguen de transmetre impulsos nerviosos per a aconseguir una funció específica. Per tant les seves lesions, solen generen gran quantitat de símptomes, que inclouen alteracions sensitives i motores.

Els estudis apunten que entre els beneficis d’aquests exercicis trobem: facilitació de lliscament del nervi, reducció de l’adherència del nervi, dispersió de líquids nocius i augment de la vascularització neuronal.

La mobilització neural és una tècnica que utilitzem els terapèutes per al tractament de nervis que poden estar adherits, irritats o comprimits. Molts pacients que no han respost a una altra mena de teràpia física i que actualment presenten una història crònica dels símptomes com a dolor, entumiment o formigueig als braços o les cames poden respondre positivament mitjançant la realització d’exercicis neurodinàmics.

Consulta als nostres especialistes i t’ajudarem amb la teràpia i consells més indicats per al teu cas.

T’esperem,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: