Neuràlgia intercostal

La neuràlgia intercostal és un trastorn dolorós que afecta els nervis que s’estenen entre les costelles.

El dolor d’aquesta afecció és típicament agut, punxant o ardent i s’irradia al voltant del tòrax, la paret abdominal superior o el pit, ja que aquests nervis envolten la caixa toràcica. Generalment ocorre sobtadament i dura molt temps.

En alguns casos, les molèsties poden ser tan greus que es produeixen dificultats respiratòries i fins i tot sentiment que la seva vida està en risc. Unes certes accions com pressionar, tossir, esternudar o girar la part superior del cos, augmenten el dolor.

La tensió muscular, els trastorns emocionals, el formigueig i altres sensacions poden ser símptomes que acompanyin la patologia.

La causes d’aquesta malaltia poden ser vàries: alteracions musculars, patologies de la columna, posterior a una cirurgia, fractures, herpes zoster, entre altres.

La teràpia ha de tenir com a fi la disminució del to de la musculatura en relació amb el pinçament nerviós i la mobilització i alliberament de les articulacions que puguin estar comprometent-lo. A més, es pot realitzar un embenat funcional o neuromuscular per a disminuir els símptomes en la zona afectada.

Consulta als nostres especialistes i t’ajudarem personalitzant la teràpia més indicada per al teu cas.

T’esperem,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: