Blog

Benvingut al nostre blog sobre temes relacionats amb la salut


Punció Seca

Cada vegada sentim parlar més d’aquesta tècnica de fisioteràpia però que sàpigues que no és nova, porta anys utilitzant-se amb molt d’èxit. Pot fer una mica de por per les agulles però en mans d’un fisioterapeuta especialista és una solució molt efectiva. És una tècnica invasiva per al tractament del dolor d’origen múscul-esquelètic. El procedimentContinua llegint “Punció Seca”

Cruiximent

El que habitualment diem “cruiximent” (barbarisme agulletes o tiretes) es coneix tècnicament com a dolor muscular d’aparició tardana (o per les sigles en anglès DOMS – Delayed Onset Muscle Soreness) i es refereix al dolor i la rigidesa muscular que s’experimenta després d’un exercici o activitat física extenuant i no acostumat. El dolor muscular d’aparicióContinua llegint “Cruiximent”

Greixos trans

Els greixos trans són un tipus d’àcid gras que es troba principalment en aliments industrialitzats que han sigut sotmesos a hidrogenació. Aquest procés es realitza en el greixos vegetals amb la finalitat de solidificar-los i poder augmentar-ne la durada de conservació i l’estabilitat. La industria alimentaria els fa servir perquè aporten una textura més sòlidaContinua llegint “Greixos trans”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Copyright © 2021 ESPAI QUIRO S.L., All rights reserved.

undefined
undefined

%d bloggers like this: