Blog

Benvingut al nostre blog sobre temes relacionats amb la salut


Lesions musculars

Exigim molt als nostres músculs i per a això els tenim. Realment als músculs els va la marxa, la necessiten i els encanta l’activitat. El que no els agrada tant és que aquests moviments siguin molt intensos o molt exigents, aquest és el moment que ens porta a les lesions. Saps quants tipus i grausContinua llegint “Lesions musculars”

Lumbalgia

El dolor en la zona lumbar no tan sols és molest, sinó que també resulta molt debilitant. A més, és una causa habitual d’incapacitat temporal. Si pateixes de dolors a la zona lumbar hi ha diverses coses que pots fer per a alleujar les molèsties, t’ho explicarem en aquest article. En dolor en la zonaContinua llegint “Lumbalgia”

La Marxa Nòrdica

Aquest esport que té els seus orígens a Finlàndia pels anys 30, neix de la necessitat que tenien els esquiadors de fons d’entrenar per a mantenir o augmentar la seva forma física en èpoques d’estiu i tardor sense neu i va ser a les acaballes dels anys 90 que va passar a denominar-se i fomentar-seContinua llegint “La Marxa Nòrdica”

Cicatrius

Després d’una lesió hem de mantenir unes certes cures, entre elles les que requereix una cicatriu. Les marques en la nostra pell que deixen les lesions o operacions quirúrgiques no han de ser tractades únicament com un problema estètic. La reparació del teixit es realitza mitjançant un procés que es diu cicatrització i consta deContinua llegint “Cicatrius”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Copyright © QUIRO CLINIC 2022 ESPAI QUIRO S.L., All rights reserved.

undefined
undefined

A %d bloguers els agrada això: