Blog

Benvingut al nostre blog sobre temes relacionats amb la salut


Pinçament de maluc

T’explicarem el que s’anomena pinçament de maluc o pinçament femoroacetabular, les claus del per què algú de vosaltres teniu aquest dolor inguinal al córrer. Pots llegir l’article a la web de la Revista Trail, aquí us deixem l’enllaç. Consulta als nostres especialistes i t’ajudarem amb la teràpia i consells més indicats per al teu cas. Continua llegint “Pinçament de maluc”

Sacroilitis

La Sacroilitis és la inflamació d’una o totes dues articulacions sacroilíaques —situades en la zona on es connecten la part baixa de la columna vertebral (sacro) i la pelvis—. La Sacroilitis pot causar dolor en els glutis o en la part inferior de l’esquena, el qual pot estendre’s a una o totes dues cames. EstarContinua llegint “Sacroilitis”

Genoll de corredor

La síndrome de la cintilla iliotibial, conegut com la síndrome del corredor o genoll de corredor, és la segona lesió més comuna en corredores i de fet és un motiu habitual d’abandonament en carreres de fons, limita molt la capacitat de rodar i es prolonga en el temps davant la desesperació de qui la pateix.Continua llegint “Genoll de corredor”

Fascitis plantar

Segur que reconeixes aquest dolor a la planta del peu o al taló després d’uns dies de dur entrenament. El corredor coneix bé aquesta patologia, milers de corredors sofrim la fascitis plantar durant la carrera o en repòs, i fins i tot ens incapacita, ens obliga a parar i fer repòs una temporada. Pots llegirContinua llegint “Fascitis plantar”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Copyright © QUIRO CLINIC 2022 ESPAI QUIRO S.L., All rights reserved.

undefined
undefined

%d bloggers like this: