Blog

Benvingut al nostre blog sobre temes relacionats amb la salut


Lesions musculars

Exigim molt als nostres músculs i per a això els tenim. Realment als músculs els va la marxa, la necessiten i els encanta l’activitat. El que no els agrada tant és que aquests moviments siguin molt intensos o molt exigents, aquest és el moment que ens porta a les lesions. Saps quants tipus i grausContinua llegint “Lesions musculars”

La Pubàlgia

La Osteopatia de pubis, també anomenada Pubàlgia, és un quadre molt específic de determinats esports com el futbol, hoquei o rugbi, i en general esports on hi ha molts canvis de direcció i salts. No és molt freqüent aquesta patologia però per a qui ha de competir i entrenar amb freqüència arriba a ser moltContinua llegint “La Pubàlgia”

Condromalacia rotuliana

Si hi ha una part especialment sensible en l’anatomia d’un corredor és el genoll i així ho demostra la quantitat de lesions que es focalitzen en aquesta articulació. Endinsant-nos en les lesions més comunes del món del running, ens trobem que la lesió que té major incidència és la condromalacia rotuliana o dolor femoropatelar; observantContinua llegint “Condromalacia rotuliana”

La informació nutricional a l’etiqueta dels aliments

En què ens pot ajudar la informació nutricional? A comparar el valor nutritiu d’un aliment amb el d’altres. A conèixer el valor nutritiu d’un aliment. A triar els aliments adequats en funció de les nostres necessitats particulars. La varietat d’aliments és indispensable per garantir la ingesta de tots els nutrients necessaris. Seguiu una alimentació saludableContinua llegint “La informació nutricional a l’etiqueta dels aliments”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Copyright © 2021 ESPAI QUIRO S.L., All rights reserved.

undefined
undefined

%d bloggers like this: