Blog

Benvingut al nostre blog sobre temes relacionats amb la salut


Nutrició – 10 Consells

Avui volem compartir amb vosaltres 10 consells sobre nutrició que ens sembla poden ser molt útils per a vosaltres. L’objectiu no és simplement perdre pes perquè sí; sempre ens fixem com a objectiu educar-nos en una nutrició saludable. Hidratació: L’aigua és el principal mitjà en el qual donen lloc totes les reaccions químiques de l’interiorContinua llegint “Nutrició – 10 Consells”

Exercicis neurodinàmics

Els exercicis neurodinàmics estan orientats a flexibilitzar els nervis perifèrics que discorren pels nostres braços i cames amb la finalitat d’eliminar les adherències i compressions que aquests pateixen. Aquests exercicis, ben executats, milloren l’atròfia de l’estructura nerviosa i milloren la funció d’aquestes importantíssimes estructures anomenades nervis. Els nervis són teixits especialitzats del sistema nerviós queContinua llegint “Exercicis neurodinàmics”

Tendinopatia aquil·liana

Aquesta vegada volem parlar sobre la lesió del tendó d’Aquil·les, lesió típica en corredors i persones que fan esports d’impacte, com pot ser el pàdel, on els bessons i soli produeixen forts estímuls. És el tendó que connecta la inserció del bessó i soli en la part posterior de l’os calcani al peu, en laContinua llegint “Tendinopatia aquil·liana”

Cruralgia

Cruralgia significa dolor que afecta a la regió lumbar de la columna vertebral al llarg del nervi femoral (crural). S’assembla molt a la ciàtica però no afecta al nervi ciàtic sinó al femoral. Els símptomes es perceben a la regió lumbar, en l’engonal, en el maluc i en la part anterior i interna de laContinua llegint “Cruralgia”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Copyright © QUIRO CLINIC 2022 ESPAI QUIRO S.L., All rights reserved.

undefined
undefined

%d bloggers like this: