Blog

Benvingut al nostre blog sobre temes relacionats amb la salut


Neuràlgia intercostal

La neuràlgia intercostal és un trastorn dolorós que afecta els nervis que s’estenen entre les costelles. El dolor d’aquesta afecció és típicament agut, punxant o ardent i s’irradia al voltant del tòrax, la paret abdominal superior o el pit, ja que aquests nervis envolten la caixa toràcica. Generalment ocorre sobtadament i dura molt temps. EnContinua llegint “Neuràlgia intercostal”

Fractura per estrès

Quan pensem en fractures associem aquest concepte a un traumatisme fort i brusc que trenca un os. No obstant això, una fractura per estrès és una “esquerda” a l’os que es produeix per micro-traumatismes repetits o una excessiva càrrega en l’estructura òssia. Per aquest motiu, a aquestes fractures també les anomenem fractures per fatiga oContinua llegint “Fractura per estrès”

Cadenes musculars

És necessari pensar en el nostre cos com en un organisme on tot està íntimament relacionat. Venim “programats” amb uns patrons de moviment i de control postural destinats a mantenir el nostre equilibri en contra de la força de la gravetat, economitzar la nostra despesa energètica per a ser així més eficients i mantenir-nos dinsContinua llegint “Cadenes musculars”

Nutrició – 10 Consells

Avui volem compartir amb vosaltres 10 consells sobre nutrició que ens sembla poden ser molt útils per a vosaltres. L’objectiu no és simplement perdre pes perquè sí; sempre ens fixem com a objectiu educar-nos en una nutrició saludable. Hidratació: L’aigua és el principal mitjà en el qual donen lloc totes les reaccions químiques de l’interiorContinua llegint “Nutrició – 10 Consells”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Copyright © QUIRO CLINIC 2022 ESPAI QUIRO S.L., All rights reserved.

undefined
undefined

A %d bloguers els agrada això: