Serveis


Fisioteràpia i Osteopatia

Són disciplines de la ciència de la salut que ofereixen un tractament terapèutic i de rehabilitació no farmacològica per diagnosticar, prevenir i tractar símptomes de múltiples malalties, tant agudes com cròniques.

La fisioteràpia i l’osteopatia tenen com a objectiu facilitar el desenvolupament, manteniment i recuperació de la màxima funcionalitat i mobilitat de l’individu a través de la seva vida.

Confederació Mundial per la Fisioteràpia

La missió de l’osteòpata és trobar la causa primera que provoca el desequilibri en el cos, sense centrar-se únicament a la zona simptomàtica, per a poder tractar-la i recuperar l’estat òptim de salut. No ens podem limitar a un conjunt de procediments o tècniques, ha de ser un coneixement profund de l’ésser humà. Per a això, és fonamental tractar a les persones en la seva globalitat bio-psico-social per l’estreta interrelació entre aquests tres àmbits diferents.


Quiromassatge terapèutic i relaxant

És una teràpia manual destinada a millorar el benestar de la persona ja que el seu màxim objectiu és augmentar la producció d’endorfines en el nostre cos. El massatge és un mètode de valoració i tractament manual d’aquelles parts del cos humà que presenten alguna malaltia o simplement que necessitin relaxar la zona per evitar possibles malalties; l’objectiu és millorar el dolor, reduir o eliminar tensions musculars, millorar la circulació sanguínia i limfàtica i aconseguir un alleujament de l’estrès, l’ansietat i les tensions del dia a dia.

El massatge s’ha d’entendre com la manipulació dels teixits tous amb finalitat terapèutica, esportiva o higiènica.

Dr. Vicente Lino Ferrandiz – 1920 Introductor del quiromassatge a Espanya

Quiromassatge esportiu

El Quiromassatge és la base de la teràpia manual, el massatge esportiu és una adaptació del massatge a la pràctica esportiva, tant en l’entrenament com en la competició (Pre i Post).
Actualment, donada la creixent exigència que existeix sobre l’esportista aficionat i més encara sobre l’esportista professional, el massatge esportiu és més útil i necessari, tant en la preparació per a realitzar l’activitat física com després de realitzar-la per a la seva recuperació.


El massatge esportiu forma part, de ple dret, de les tècniques que s’apliquen sobre l’esportista perquè aquest obtingui un millor rendiment amb el menor desgast possible en absència de lesions.
No hi ha entrenament seriós i rigorós que no contempli el massatge esportiu com una de les seves parts fonamentals i com una de les eines bàsiques per solucionar els problemes que d’aquest es deriven.


En suma, el massatge esportiu és una arma eficaç per mantenir els músculs sans i elàstics contribuint a la prevenció de contractures, elongacions i esquinçaments musculars.


Nutrició i Dietètica

La nutrició és el procés biològic en què els organismes assimilen els aliments i els líquids necessaris per al funcionament, el creixement i el manteniment de les seves funcions vitals. Mitjançant aquesta ciència s’estudia la relació que hi ha entre els aliments, la salut i especialment en la determinació d’una dieta equilibrada amb bases a la piràmide alimentària.

La dietètica és l’estudi higiènic de l’alimentació que permet establir, de manera científica, la ració alimentària o dieta convenient a una persona, segons el seu treball o estat de salut.

Amb la combinació de les dues disciplines ens encarreguem d’estudiar, vigilar i recomanar els hàbits alimentaris als nostres pacients amb l’objectiu de millorar la seva salut.


LPG Lipomassage

Aquest revolucionari mètode consisteix en la manipulació de la pell a través d’un sistema de rodets controlats electrònicament, del buit profund i aspiració amb l’objectiu d’activar la circulació venosa i limfàtica, el metabolisme de nutrients i l’eliminació de toxines.

El resultat de posar en marxa aquest procés natural de la crema excessiva de greixos i el flux d’oxigen en moviment serà la reestructuració del teixit cotani i connectiu i l’entrenament passiu dels músculs. El cos es tonifica, es contorna i s’ajusta, les mesures disminueixen visiblement, es restaura l’elasticitat i el to de la pell.


Vols activar el teu cos?


Copyright © QUIRO CLINIC 2022 ESPAI QUIRO S.L., All rights reserved.

undefined
undefined